Schoorsteen verwijderen dakdeel

schoorsteen verwijderen dakdeel dakbeschot

In de meeste gevallen lopen schoorstenen af op het dak. Heeft uw schoorsteen geen functie meer, is uw woning door het dak niet goed geïsoleerd of heeft u onlangs een lekkage gehad?

Dan is het slim om daar verandering in te brengen. Dat doet u door van uw schoorsteen te verwijderen. Als u deze verwijdert, zijn problemen binnen korte tijd verholpen. U hoeft vaak niet de hele schoorsteen te verwijderen, een dakdeel is in veel gevallen genoeg.

Als u graag van uw schoorsteen af wilt, klop dan bij ons aan. Onze betrouwbare specialisten voeren dit proces van A tot Z voor u uit. Voor u het weet, bent u van uw schoorsteen af en geniet u van de vele voordelen die dat biedt.

Voordelen van de schoorsteen verwijderen op een dakdeel

Kiest u voor een professionele verwijdering van uw schoorsteen op het dak, dan wordt uw woning beter geïsoleerd. De schoorstaan laat via het dak namelijk veel koude lucht binnen, waardoor de temperatuur in huis snel minder aangenaam wordt. U dient dan meer te stoken om de temperatuur in uw woning goed te krijgen. Wordt de schoorsteen weggehaald, dan geniet u van een betere isolatie en daarmee bespaart u op uw energierekening. Bovendien ontstaan er regelmatig lekkages via de schoorsteen op het dak.

Als u uw schoorsteen laat verwijderen, verkleint u de kans op problemen aanzienlijk. Is het mogelijk om slechts een deel van de schoorsteen te laten slopen, dan bent u een stuk goedkoper uit dan wanneer u de hele schoorsteen laat verwijderen. Zo geniet u wel van service van de beste kwaliteit, terwijl u niet de hoofdprijs betaalt!

dakdeel
dakdeel

Naast een veilige en nette schoorsteenverwijdering ook een perfecte afwerking

Bij ons bent u er niet alleen van verzekerd dat uw schoorsteen op een veilige, efficiënte manier verwijderd wordt. Ook kunt u bij ons rekenen op een nette afwerking. Kiest u voor nieuwe dakpannen? Dan is het natuurlijk het mooist als er geen duidelijk kleurverschil zichtbaar is. Zo krijgt u tenslotte het idee dat er nooit een schoorsteen heeft gestaan. Wilt u geen kleurverschil terugzien, dan is het bij een pannendak belangrijk om exact dezelfde dakpannen te bevestigen. Bij een plat bitumen dak is er geen sprake van een kleurverschil.

Hebben wij een deel van de schoorsteen weggehaald, dan zorgen wij dat de plaats netjes dichtgemaakt wordt. Heeft u een dak met dakpannen? Dan kunnen wij de plaats dichtmaken met bijvoorbeeld hout, panlatten en dakpannen. Beschikt u over een plat dak? Dan is dat mogelijk met hout, isolatie, een onderlaag en een toplaag gemineraliseerde dakbedekking met leislag. Bij ons bent u in goede handen voor het gehele project. Wij doen hier moeite voor en dat is terug te zien. Wij zorgen ervoor dat u niet of nauwelijks ziet dat er ooit een schoorsteen heeft gestaan.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons op

Is het tijd om uw schoorsteen te laten verwijderen? Wij staan klaar om u hierbij te helpen. Dat doen wij op een professionele wijze. Al binnen slechts één dag kunnen wij u op weg helpen. Ons team verwijdert zo’n 40 schoorstenen per maand en heeft daardoor ruime ervaring en kennis op zak. Bij ons kunt u dan ook rekenen op hoge kwaliteit. Wilt u weten waar u aan toe bent? Dat kost u maar één minuut. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons op, zodat u gelijk ziet waar u aan toe bent als wij bij u langskomen om de klus te klaren.

Eerst meer weten over onze werkwijze, de kosten of de afwerking? Aarzel dan niet, maar neem contact met ons op. Wij helpen u graag op weg met uw vragen.

Ja! Stuur mij een gespecificeerde offerte

Blank Form (#3)

WeCreativez WhatsApp Support
Ons klantenteam staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Stel hier uw vraag.
👋 Hallo, hoe kunnen we helpen.