Schoorsteen Verwijderen bovenverdieping

schoorsteen verwijderen bovenverdieping

schoorsteen verwijderen bovenverdieping

Wij begrijpen dat schoorstenen niet altijd op dezelfde plek in een woning gesitueerd zijn. Daarom bieden onze specialisten een variatie aan mogelijkheden voor het verwijderen van schoorstenen.

Naast het verwijderen van schoorstenen op het dak, kunnen wij ook schoorstenen op de bovenverdieping, op zolder of in de woonkamer verwijderen. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor het verwijderen van schoorstenen op elke locatie in uw woning.

Waarom de schoorsteen verwijderen op een verdieping?

Misschien denkt u dat het verwijderen van uw schoorsteen op de bovenverdieping u niet veel oplevert. Niets is minder waar, want het heeft wel degelijk voordelen om de schoorsteen professioneel weg te laten halen. Kiest u voor het verwijderen ervan op de bovenverdieping, dan zorgt u eenvoudig voor meer woonruimte. U kunt een volledig nieuwe kamer creëeren of zorgt ervoor dat de inrichting van de huidige ruimte flexibeler wordt. Gezinsuitbreiding of een thuiskantoor nodig? Dan is dit uw gemakkelijke oplossing.

Verwijdert u de schoorsteen op de bovenverdieping, dan heeft dat bovendien als voordeel dat u beneden de mooie, authentieke schouw behoudt. Nog een reden om uw schoorsteen te laten verwijderen op de bovenverdieping, is omdat u lekkages en problemen met koude lucht op deze manier verhelpt of voorkomt. Zo houdt u het wooncomfort hoog en laat de isolatie op de verdieping niets te wensen over.

Redenen om onze specialisten in te schakelen

Het lijkt misschien eenvoudig om de klus zelf te klaren, maar toch wordt dat sterk afgeraden. Dat is het geval omdat u zelf waarschijnlijk niet over de juiste kennis en ervaring beschikt om het project met succes af te ronden. De schoorsteen is een belangrijk onderdeel van uw woning. Gaat er iets mis, dan kan dat invloed hebben op uw gehele woning. Dat kan leiden tot vocht- en tochtproblemen, lekkages en zelfs gevaarlijke situaties. Zo maakt u het alleen maar lastiger en kost het u veel geld op alles weer op te lossen.

Het is daarom beter om de schoorsteen op professionele wijze weg te halen. En daarvoor hoeft u niet verder te zoeken, want wij bieden u de hulp die u nodig heeft. De schoorsteen zit in ons hart. Maandelijks verwijderen wij er zo’n 40 per maand. Daarnaast repareren wij 300 schoorstenen en verhelpen wij meer dan 500 lekkages per jaar. Onze experts weten daardoor waar ze het over hebben en kunnen u daardoor de best mogelijke service bieden.

Waarom wij nog meer de juiste partij zijn voor de klus? Wij zetten de voordelen op een rijtje:

● Meer dan 10 jaar ervaring en deskundigheid
● Service van hoge kwaliteit
● Altijd eerlijk advies op maat
● Geen lange wachttijden
● Voor allerlei type woningen
● Werkgebied in heel Nederland
● Altijd een nette afwerking

Ontvang uw offerte op maat in slechts één minuut

Lang wachten voordat u een offerte ontvangt? Daar doen wij niet aan. Wij houden van doorpakken! Daarom ontvangt u bij ons uw offerte al in slechts één minuut. Start de prijsconfigurator, beantwoord de vragen en download de offerte of ontvang deze per mail. Ja echt, zo eenvoudig is het. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en komt u niet zomaar voor onverwachte verrassingen te staan. Uiteraard is de offerte geheel vrijblijvend.

Bent u ervan overtuigd dat wij de juiste partij zijn om de klus te klaren? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Ook wanneer u eerst nog vragen heeft over de offerte, onze werkwijze of afwerking, kunt u altijd bij ons aankloppen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur. Contact opnemen doet u door te bellen naar 040-2405464, een WhatsAppje te sturen, te mailen naar info@schoorsteenverwijderen.eu of door met ons te chatten. Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen

Blank Form (#3)

WeCreativez WhatsApp Support
Ons klantenteam staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Stel hier uw vraag.
👋 Hallo, hoe kunnen we helpen.