Schoorsteen verwijderen

projct-4

Dé dakspecialist voor professionele verwijdering van uw schoorsteen

Maakt u geen gebruik meer van uw schoorsteen, ervaart u ongemakken of wilt u een open leefruimte creëren? Dan is de verwijdering van uw schoorsteen een verstandige keuze. Hierdoor worden problemen en lekkages snel verholpen en maakt u het inrichten van uw woning een stuk eenvoudiger. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij bieden professionele diensten voor het verwijderen van uw schoorsteen, waarbij u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit, snelheid en een uitstekende afwerking. Ons team zorgt ervoor dat de verwijdering veilig en zonder problemen verloopt.

Redenen om uw schoorsteen te verwijderen

Het verwijderen van uw schoorsteen kan om verschillende redenen verstandig zijn. Ten eerste is het aan te raden om deze te verwijderen wanneer u geen gebruik meer maakt van uw schoorsteen. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer u uw woning verwarmt met een waterpomp. Ook wanneer u de schoorsteen vervangen heeft door een andere, nieuwe rookafvoer, is de schoorsteen niet functioneel meer en neemt deze alleen ruimte in beslag. Bovendien is het verwijderen ervan ook zeer bevorderlijk voor doeleinden als zonnepanelen.

Problemen met oude schoorstenen komen regelmatig voor. Metselwerk dat poreus wordt, scheuren in bakstenen, een lekkende schoorsteen, stabiliteitsproblemen en veel kou dat naar binnenkomt. Daardoor kan het verstandig zijn om uw schoorsteen te verwijderen. Zo voorkomt u verdere schade of veiligheidsproblemen.

Tot slot kan het een kostenbesparing zijn om uw schoorsteen te verwijderen. Het onderhouden van een schoorsteen kan prijzig zijn, zeker als er reparatiewerkzaamheden nodig zijn. Het verwijderen van uw schoorsteen kan daardoor op termijn een kostenbesparing zijn.

Kiest u voor verwijderen? Dan levert dat direct meer woonruimte op. Het maakt het inrichten van uw woning bovendien een stuk makkelijker wanneer u een rechte muur heeft.

Schoorsteen verwijderen in verschillende ruimtes

Een schoorsteen staat niet bij ieder huis op dezelfde plek. Waar de schoorsteen staat, bepaalt hoe deze verwijderd moet worden, hoelang het duurt en wat de kosten zijn. Door onze jarenlange ervaring en onze kennis weten wij als geen ander hoe wij dat moeten aanpakken. Bij ons zit u goed voor de volgende werkzaamheden:

  • Schoorsteen verwijderen dak
  • Schoorsteen verwijderen zolder
  • Schoorsteen verwijderen bovenverdieping
  • Schoorsteen verwijderen woonkamer

Dit zijn de meest standaard plaatsen voor het verwijderen van een schoorsteen. Uiteraard is het voor onze professionals ook geen probleem als deze plaatsen gecombineerd worden.

Kiest u voor ons, dan kiest u voor..

Wilt u uw schoorsteen verwijderen om te profiteren van de diverse voordelen? Dan kunt u met een gerust hart bij onze specialisten terecht. Waarom u voor ons zou moeten kiezen?

Wij sommen hieronder een aantal redenen voor u op:

  • Wij houden van doorpakken: uw schoorsteen verwijderen en dichtmaken is bij ons in slechts één dag geregeld;
  • Professionals met ervaring en kennis;
  • Wij verwijderen meer dan 40 schoorstenen in de maand;
  • Hoge kwaliteit service en altijd nette afwerking;
  • Voor particulieren, bedrijven, woningbouw, VvE’s en aanbieders van zonnepanelen.

Vraag een offerte aan

U bent ervan overtuigd dat het beter is om van uw schoorsteen te laten verwijderen? Wacht dan niet langer, maar schakel ons in. Als ervaren dakspecialisten verwijderen we meer dan 40 schoorstenen in de maand en voeren we jaarlijks maar liefst 300 reparaties uit. Wij hebben al veel klanten mogen helpen met onze service en doen dat ook graag voor jou. Vraag een offerte bij ons aan, dan weet u binnen slechts één minuut waar u aan toe bent! Wie weet staan wij dan morgen al bij u op de stoep om de klus te klaren.

Heeft u eerst nog wat vragen voor ons? Wij staan voor u klaar op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur. Bel ons op  040-2405464, stuur ons een WhatsApp, mail naar info@schoorsteenverwijderen.eu of gebruik onze chat.

Ja! Stuur mij een gespecificeerde offerte

Blank Form (#3)

WeCreativez WhatsApp Support
Ons klantenteam staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Stel hier uw vraag.
👋 Hallo, hoe kunnen we helpen.