Schoorsteen Verwijderen kosten

Schoorsteen verwijderen kosten
schoorsteen verwijderd

Heeft uw schoorsteen geen functie meer, wilt u meer woonruimte creëren of heeft u te maken met problemen met koude lucht of lekkages? Dan maakt u de juiste keuze als u ervoor kiest om de schoorsteen te laten verwijderen. Dat is mogelijk op uw dak, maar ook op zolder, een bovenverdieping of in de woonkamer. Als u voor ons kiest om de klus te klaren dan profiteert u van service van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Benieuwd naar wat u kwijt bent? Wij vertellen u hieronder alles over de kosten voor het laten verwijderen van de schoorsteen.

Wat kost het om een schoorsteen te laten verwijderen?

De kosten voor professionele verwijdering lopen erg uiteen. Ieder huis en iedere schoorsteen is anders en vraagt om een andere behandeling. Bovendien is niet in elke woning de schoorsteen op dezelfde plek gesitueerd. Zo verwijderen wij schoorstenen op daken, zolders, bovenverdiepingen en in woonkamers. Kiest u ervoor om alleen een gedeelte te verwijderen, dan is dat goedkoper dan wanneer u de hele schoorsteen laat weghalen.

De minimale kosten bedragen 599 euro, de gemiddelde kosten 1299 euro en de maximale kosten 1699 euro. Wat het voor u precies gaat kosten, hangt af van verschillende factoren. Denk daarbij aan de plaats van de schoorsteen, de grootte en het soort huis. Bij ons krijgt u altijd eerlijk advies op maat. We kijken naar uw situatie en doen er alles aan om de beste oplossing voor u te bieden. Kiest u voor ons, dan kunt u rekenen op de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Oftewel: een win-winsituatie!

Een investering in veiligheid en ruimte

Het verwijderen van een schoorsteen is een complexe taak en er komt veel bij kijken. Om dit zorgvuldig en veilig uit te kunnen voeren is de juiste kennis en ervaring een vereiste. Beschikt u hier niet over? Dan kan het zelf verwijderen van de schoorsteen leiden tot ernstige schade aan uw woning of letsel bij uzelf of uw gezinsleden. Bovendien kan een onjuiste verwijdering zonder de juiste voorzorgsmaatregelen leiden tot blootstelling aan giftige stoffen. Wij beschikken over ruime ervaring en de kennis die nodig is om dit project van A tot Z veilig en zorgvuldig voor u uit te voeren.

Het laten verwijderen van uw schoorsteen is daarom een investering die er niet alleen voor zorgt dat u binnen korte tijd geniet van een geweldig eindresultaat, maar ook schade en problemen voorkomt. Behoudt u uw schoorsteen zonder het nodige onderhoud uit te voeren dan kan het metselwerk poreus worden, kunnen er scheuren ontstaan en kunt u te maken krijgen met vocht- en tochtproblemen of lekkages. Deze problemen wilt u natuurlijk voorkomen. Kies dus voor een professionele verwijdering en kies daarbij voor een kostenbesparing op de lange termijn. Bovendien geniet u na afloop van meer leefruimte en een ruimte die flexibeler in te richten is.

Gemiddelde kosten schoorsteen verwijderen

Werkzaamheden Gemiddelde kosten* Duur werkzaamheden (aantal dagen)
Verwijderen schoorsteen inclusief afwerken dak € 1.300 – € 1.900 2 – 2,5
Verwijderen schouw op begane grond, 1e verdieping en de zolder, inclusief afwerken muren en plafonds € 1.600 – € 2.900 4 – 5
Totaal verwijderen inclusief schoorsteen € 2.900 – € 4.8000 6 – 8

*Bovenstaande indicaties zijn inclusief BTW en arbeidskosten

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan

Wilt u dat het verwijderen van uw schoorsteen probleemloos verloopt? Klop dan bij ons aan. Onze specialisten beschikken over een ruime ervaring en veel deskundigheid en hebben al veel klanten blij gemaakt. Dat kunnen we uiteraard ook voor u betekenen. Reken bij ons op eerlijk advies op maat en een veilige, efficiënte werkwijze. Maandelijks verwijderen wij zo’n 40 schoorstenen en daarom kunnen we ook wel zeggen dat de schoorsteen in ons hart zit.

Wij werken door heel Nederland en bij ons zijn de wachttijden niet lang. Bent u benieuwd naar wat u kwijt bent aan de klus? Vraag dan snel uw offerte aan. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend en deze heeft u al binnen één minuut. Heeft u eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

Blank Form (#3)

WeCreativez WhatsApp Support
Ons klantenteam staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Stel hier uw vraag.
👋 Hallo, hoe kunnen we helpen.