Schouw verwijderen

schoorsteen verwijderen zolder vloer dichtmaken

schouw verwijderen

Bent u de schouw in huis zat geworden of heeft het geen functie meer omdat u uw woning op een andere manier verwarmt? Dan is het tijd om actie te ondernemen.

Uw schouw verwijderen is in dit geval zeker het overwegen waard. Laat u dat doen, dan profiteert u van allerlei voordelen. Uw schouw is bij ons in goede handen. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid, kunnen wij deze veilig en probleemloos weghalen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Redenen om de schouw te verwijderen

Om diverse redenen kiezen mensen ervoor om de schouw thuis weg te laten halen. Een goede reden om dat te doen, is omdat veel woningen tegenwoordig verwarmd worden door een cv-ketel of warmtepomp. Daardoor is de houtkachel niet functioneel meer. Nog een reden om de schouw te verwijderen, is omdat het niet meer in uw huidige interieur past. Het heeft vaak een oude en authentieke uitstraling en dat vindt niet iedereen even mooi in een moderner interieur.

Het weghalen van de schouw wordt ook veel gedaan om meer woonruimte te creëren. Een schouw neemt veel ruimte in beslag, waardoor het veel van de woonruimte inneemt. Haalt u het weg, dan kan dat een groot verschil opleveren.
De voordelen van het verwijderen van de schouw

Als u de keuze maakt om de schouw weg te laten halen, dan biedt dat u diverse voordelen. Niet alleen creëert u hiermee meer woonruimte, ook is het een stuk eenvoudiger om uw interieur aan te passen en meubels op een andere plek te zetten. U kunt de betreffende ruimte geheel naar eigen wens inrichten en hoeft geen rekening te houden met de beperking die de schouw oplevert. Het gaat om een oud object en dat past tegenwoordig niet goed meer in een moderner interieur. Laat u die verwijderen, dan is het mogelijk om echt voor dingen te kiezen die bij uw stijl passen om zo voor een mooi samenhangend geheel te zorgen.

Waarom voor een professionele verwijdering kiezen?

Heeft u twee rechterhanden en denkt u het in zich te hebben om de schouw zelf te verwijderen? Wees dan wel bewust van de eventuele gevolgen. Het weghalen van de schouw vereist een veilige, efficiënte werkwijze. Gaat er iets mis, dan kan dat desastreuze gevolgen hebben. Niet alleen voor uw huis, maar ook voor de veiligheid van uzelf en uw gezin. De meeste schouwen zijn dragend en daarom niet zomaar weg te halen. Doet u dat wel en gaat het niet goed, dan is het mogelijk dat u grote schade aan uw muren en woning overhoudt.

Schakelt u onze specialisten in, dan bent u verzekerd van een professionele verwijdering van A tot Z. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring en daardoor weten wij als geen ander hoe wij uw schouw op een veilige manier weghalen. Bij ons profiteert u van veel deskundigheid, een hoge kwaliteit, een nette afwerking, korte wachttijden en scherpe prijzen.

Een offerte bij ons opvragen

Bent u benieuwd hoeveel u kwijt bent als u ons inschakelt voor het verwijderen van uw schouw? Wat het u gaat kosten, hangt af van verschillende factoren. Elke schouw is anders en vereist een andere manier van weghalen. Daarnaast wordt de prijs onder andere bepaald door de verdieping, de grootte en de soort woning. Bovendien heeft het verwijderen van een dragende schouw een ander kostenplaatje dan van een niet-dragende schouw.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan, dan weet u binnen één minuut wat het u precies gaat kosten. Binnen slechts drie simpele stappen kunt u een op maat gemaakte offerte downloaden of in uw mail verwachten. Kiest u voor ons, dan geniet u sowieso van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Blank Form (#3)

WeCreativez WhatsApp Support
Ons klantenteam staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Stel hier uw vraag.
👋 Hallo, hoe kunnen we helpen.