Schoorsteen Verwijderen zolder

schoorsteen verwijderen zolder vloer dichtmaken

schoorsteen verwijderen zolder, vloer dichtmaken

Gebruikt u uw schoorsteen tegenwoordig niet of nauwelijks meer? Of heeft u op zolder te maken met lekkages of vocht- en tochtproblemen? Dan is het goed om actie te ondernemen. Als uw schoorsteen al voor een lange tijd niet onderhouden is of u al problemen heeft, dan maakt u een goede keuze door de schoorsteen op zolder te verwijderen. Onze betrouwbare specialisten regelen dat project van A tot Z voor u.

Waarom de schoorsteen op zolder verwijderen?

Het verwijderen van uw schoorsteen op zolder heeft diverse voordelen. Eén van de belangrijkste redenen om de schoorsteen op zolder te verwijderen is om extra ruimte te creëren voor bijvoorbeeld een extra kinderkamer of studeer- of werkkamer. Het verwijderen van de schoorsteen zorgt er simpelweg voor dat er meer vierkante meters vrijgemaakt worden, zodat de indeling van de ruimte flexibeler wordt. Op die manier voegt u niet alleen extra woonruimte toe aan uw huis, maar verhoogt u ook de waarde ervan. Dat is handig bij gezinsuitbreiding, maar het kan ook een slimme investering zijn voor de toekomst, mocht u besluiten uw woning te verkopen.

Daarnaast heeft uw schoorsteen voldoende onderhoud nodig om geen problemen te veroorzaken. Als deze geen functie meer heeft, omdat u uw huis verwarmt met een centrale verwarming of warmtepomp, dan is de kans groot dat u ook niet zoveel meer omkijkt naar het onderhoud van de schoorsteen. Dat leidt sneller tot vervelende vocht- en tochtproblemen of lekkages in huis.

Met een professionele verwijdering van de schoorsteen, voorkomt u al deze problemen. Dat betekent dat u koude lucht kunt verhelpen of voorkomen en daarnaast niet te maken krijgt met vervelende lekkages. Een ander voordeel is dat niet uw hele schoorsteen verwijderd hoeft te worden, maar slechts een deel ervan. Dat is een goedkopere oplossing om uw problemen met de schoorsteen op te lossen of te voorkomen.

schoorsteel verwijderen zolder

schoorsteen verwijderen zolder

Waarom kiezen voor onze expertise?

Het lijkt misschien eenvoudig om de klus zelf te klaren, om op die manier op de kosten te besparen. Toch is het niet aan te raden om zelf aan de slag te gaan met het verwijderen van uw schoorsteen. Bij de verwijdering komt namelijk meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Onze specialisten weten als geen ander hoe zij het project moeten aanpakken op een efficiënte én veilige manier. De uitbesteding van dit project kan juist op termijn leiden tot een kostenbesparing.

Verwijdert u de schoorsteen verkeerd, dan heeft dat mogelijk vervelende gevolgen voor uw hele woning. In dat geval bent u een stuk verder van huis, waardoor het beter is om professionele hulp te vragen. Een professionele verwijdering van A tot Z? Daarvoor zit u bij ons goed. Ons team heeft ruime ervaring in het verwijderen van schoorstenen in allerlei type woningen en kunnen u daardoor uitstekend helpen. Wij verwijderen maar liefst 40 schoorstenen per maand en weten daardoor precies wat u nodig heeft. Hieronder vindt u nog een aantal redenen om ons in te schakelen:

● Veel ervaring en deskundigheid.
● In slechts één dag geregeld.
● Altijd eerlijk advies op maat.
● Asbestinventarisatie, constructieberekening en stempelplan voor de verwijdering.
● Werken volgens de veiligheidsvoorschriften.
● Verzekerd van een nette afwerking.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op

Zit u eraan te denken om uw schoorsteen te verwijderen op zolder? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op. Binnen slechts één minuut weet u waar u aan toe bent. Bent u overtuigd? Plan dan vervolgens via e-mail, WhatsApp of een belletje een afspraak met ons in.

Heeft u eerst nog wat vragen voor ons, bijvoorbeeld over hoe wij te werk gaan of over de kosten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van uw antwoorden. Wij staan voor u klaar op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur. Contact opnemen is mogelijk via 040-2405464 . U kunt ons ook een WhatsApp sturen, e-mailen naar info@schoorsteenverwijderen.eu of met ons chatten.

Onze andere diensten

Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor het verwijderen van uw schoorsteen op zolder. Als dakspecialist hebben wij u nog veel meer te bieden. Zo kunt u ons ook inschakelen voor het inspecteren van uw schoorsteen of het verhelpen van lekkages.

Ja! Stuur mij een gespecificeerde offerte

Blank Form (#3)

WeCreativez WhatsApp Support
Ons klantenteam staat klaar om alle vragen te beantwoorden. Stel hier uw vraag.
👋 Hallo, hoe kunnen we helpen.